Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Can Baratau escalfa motors de cara al Tiana Negra

Falta una setmana perquè comenci el Tiana Negra i Can Baratau ja ha començat a escalfar motors a través de les activitats emmarcades dins d’aquest festival de la novel·la negra en català. La primera va tenir lloc el passat dimecres 12 de gener amb un club de lectura negre centrat en el llibre “La cervesa de la Highsmith”.

Una de les 8 autores del llibre és la Susana Hernández, que serà, precisament, la persona encarregada d’impartir el taller de relats curts (i negres) que tindrà lloc els dies 18 i 19 de gener:

Des de l’any 2011, l’escriptora organitza tallers d’aquest tipus que van des de l’escriptura creativa i la narrativa fins als relats:

 

Hernández explica que el que va començar com una experiència a provar ha acabat convertint-se en quelcom imprescindible a la seva vida professional:

 

Alguns dels relats que surtin d’aquest taller creatiu arribaran fins al mateix festival, ja que es llegiran en veu alta el dissabte 22 de gener a un quart i cinc de dues. La Susana, que ha format part del Tiana Negra en diverses edicions, explica la importància que té aquest festival per a ella i pel sector de la novel·la negra:

 

Hernández ha escrit vàries novel·les de gènere negre, tant en castellà com en català, i ha participat en diverses antologies d’aquest mateix gènere:

 

Ella mateixa ens explica per què s’ha decantat pel gènere negre:

 

Entre les seves novel·les es troba la sèrie de la Rebeca Santana, que ja ha protagonitzat tres llibres:

 

A part del taller de relats breus, durant la setmana del 17 al 21 tindrà lloc el tradicional joc de pistes i enigmes sobre la novel·la negra. El guanyador s’emportarà un lot de llibres.