Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Residència torna a ser un centre classificat com a taronja

La Residència Sant Cebrià torna a ser un centre classificat com a taronja després que les darreres PCR no hagin detectat cap positiu nou. Això suposa la reobertura del centre de dia a partir d’aquest dilluns 17 de gener i la represa tant de les visites familiars com de les sortides dels residents.

Recordem que el passat 8 de gener, l’Ajuntament de Tiana va anunciar que la residència passava a ser vermella perquè s’havien detectat dos positius entre els seus usuaris. Ara, s’ha pogut canviar el color perquè les proves realitzades el quart dia després de la detecció d’aquests casos han descartat que hi hagi cap positiu més.

Des del consistori expliquen que el pas a residència taronja també s’ha aconseguit pel fet que l’edifici garanteix els circuits, l’aïllament i la sectorització d’espais. Pel que fa a les visites, apunten que no podran accedir a les habitacions dels residents, però sí que podran fer ús del menjador i del jardí. A més, hauran de presentar el certificat Covid abans de fer la visita.