Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Can Baratau forma part del concurs Vinstagram de la DO Alella

Des del 15 de gener i fins al 31 de març, les 13 biblioteques que formen part de la DO Alella col·laboren en la segona edició del Vinstagram, el concurs d’Instagram que té com a tema central els vins de la DO Alella.

Can Baratau és una d’aquestes biblioteques, juntament amb les d’Alella, Cabrera de Mar, Cabrils, El Masnou, Granollers, Llinars del Vallès, Martorelles, Sant Fost de Campsentelles, Teià, Vilanova del Vallès i Vilassar de Dalt. La Pilar Aznar, actual directora de la biblioteca de Tiana, explica en què consisteix aquest concurs:

 

Així doncs, és indispensable geolocalitzar la fotografia en el municipi on s’ha fet, mencionar una de les biblioteques participants i etiquetar-la amb el hashtag #vinstagramdoalella2019.

De totes les fotografies que es pengin a Instagram sota aquestes condicions, un jurat professional en seleccionarà 21 que formaran part d’una exposició itinerant. D’entre aquestes, 2 seran les premiades i la que obtingui més likes guanyarà el premi de la votació popular:

 

Els premis per als guanyadors o guanyadores seran 2 tiquets Enotast 2019 d’Alella, 1 experiència Enoturística de la Ruta del vi DO Alella per a 2 persones, 2 entrades per a la visita guiada a la Cella Vinària més un tast de vins, 2 entrades de Gaudeix Cabrera, 2 visites enològiques al celler de Can Roda de Martorelles, lots de llibres relacionats amb les vinyes i el vi, lots de vins de la DO Alella i vals de descompte per comprar vins catalans a vinaralia.com.

Podeu consultar les bases del concurs Vinstagram 2019 a través d’aquest enllaç.