Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Can Baratau organitza un curs virtual d’escriptura creativa

Can Baratau segueix sumant ofertes a la seva agenda de confinament. Aquest cop ha organitzat un curs virtual d’escriptura creativa. A partir de l’11 de maig i fins al 8 de juny, cada dilluns de sis a vuit de la tarda es farà una sessió virtual conduïda per l’Esteve Plantada, poeta, editor, periodista cultural i professor:

 

L’Esteve explica que les sessions aniran encaminades a desenvolupar les capacitats i aptituds creatives dels participants:

 

La idea és fer que les persones que assisteixin a aquest curs perdin la por a escriure:

 

L’Esteve explica com serà la dinàmica de les classes:

 

Per a més informació, podeu enviar un correu a b.tiana.cb@diba.cat.

L’agenda d’aquesta setmana

Això no serà fins dilluns, però mentrestant, aquesta setmana hi haurà una nova sessió del taller de biblioteràpia conduït per la Laura Garcia i una hora del conte a càrrec de la Marta Catalan. Tindran lloc el dimecres 6 i el dijous 7 de maig, respectivament, i es faran en directe per l’instagram i el canal de Youtube de la biblioteca. Ambdues començaran a les sis de la tarda.

Per últim, el divendres 8 de maig, a dos quarts de sis de la tarda, es farà una nova trobada virtual del Club del gomet vermell, on es parlarà del llibre “El pequeño cuidador de insectos”, de Nastasia Rugani. Per participar cal enviar un correu electrònic a b.tiana.cb@diba.cat.