Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Can Baratau posa en marxa els clubs de lectura

La Biblioteca Can Baratau reprèn l’activitat de tots els clubs de lectura al llarg d’aquest mes d’octubre. El primer va ser el club de lectura en català, que va celebrar la seva primera sessió el divendres 25 de setembre. Ara, s’uneixen el Club del gomet vermell, el Club du livre i el Book’s club. La Pilar Aznar, directora de la biblioteca de Tiana, explica en què consisteixen:

 

La sessió més propera serà aquest mateix divendres 9 d’octubre amb la inauguració del Club del gomet vermell. Després, el dijous 15 d’octubre serà el torn del Club du livre, que es centrarà en el llibre de Pascal Quignard “Tous les matins du monde”.

El mes d’octubre es tancarà amb el Book’s club, que tindrà lloc el dijous 29 i parlarà sobre el llibre “The noise of time” de Julian Barnes; i una segona sessió del Club de lectura en català que es farà divendres 30, on es parlarà de la novel·la “El joc seriós”, de Hjalmar Söderberg.

La Pilar explica que les sessions es faran de manera presencial però seguint totes les mesures d’higiene i seguretat establertes per les autoritats sanitàries:

 

Per participar en algun dels clubs de lectura cal inscriure’s prèviament a través del correu b.tiana.cb@diba.cat o trucant al 93 465 77 41.