Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Can Reon estrena cicle musical amb Marc Parrot i Marco Mezquida

El passat 13 de maig es van obrir les portes de CAN REON, el projecte de la parella holandesa Renny i Leon Ramakers que ha transformat l’antiga masia de Can Fàbregas, situada al Nucli de l’Alegria, en un espai dedicat a l’art, el disseny, el vi, el menjar i la música.

Ara, quatre mesos després, tindran lloc dos concerts oberts al públic. L’esdeveniment es farà aquest divendres 9 de setembre i comptarà amb les actuacions del pianista i improvisador musical Marco Mezquida, que presentarà el disc “Letter to Milos”, i el compositor i cantant Marc Parrot, que presentarà el seu treball “Els Fets i l’Atzar”.

Els dos concerts, que formen part del cicle musical que han batejat com a CAN REON #1, tindran lloc en dos espais diferenciats. L’encarregat d’obrir serà Marco Mezquida a La Pedrera, que actuarà a dos quarts de vuit del vespre, mentre que Marc Parrot actuarà a les deu al Jardí del Tronc.

Abans i després dels concerts, els assistents podran gaudir d’una experiència gastronòmica catalana-holandesa i vins del Celler Quim Batlle a l’Era de la masia. A més, durant tota la vetllada els assistents gaudiran de diverses instal·lacions d’art en exhibició permanent.

Els concerts de Marco Mezquida i Marc Parrot estaven programats, inicialment, pel 15 i 16 de juliol, però l’alt risc d’incendi va obligar a aplaçar-los.