Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els creadors de la imatge de la Festa Major de Sant Cebrià

La Natàlia Blasco i en Ferran Gost són els autors del cartell de la Festa Major d’aquest any. Artista i dissenyador han treballat en equip per crear la imatge que es va donar a conèixer el passat 25 d’agost:

 

Gost explica que no és la primera vegada que col·laboraven. De fet, tampoc és la primera vegada que participen en l’elaboració del programa de la Festa Major:

 

L’elaboració del cartell partia d’algunes indicacions donades per l’Ajuntament, entre les quals es trobava la presència femenina:

 

És per això que Blasco ha posat les seves dones de color blau al capdavant de les festes de Sant Cebrià:

 

També es volia recuperar la simbologia de Sant Cebrià, quelcom que en Ferran ha aconseguit, per exemple, amb l’element dels dits:

 

Un altre tret característic del cartell és l’elecció dels colors. El vermell, el rosa i el groc predominen en un cartell que ha buscat l’impacte i l’efecte sorpresa:

 

“En Ferran té la culpa total i absoluta del color perquè m’ha convençut”, explica Blasco:

 

El treball en equip ha sigut molt fàcil per l’afinitat entre els dos autors. La Natàlia diu que “parlen el mateix idioma”:

 

De moment, el feedback que han rebut és positiu:

 

Els autors conviden a tothom a fer la seva pròpia reinterpretació del cartell i de tota la simbologia, com les estrelles, la palmera i els animals.

Es pot descarregar el cartell de la Festa Major en alta resolució en aquest enllaç.