Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Can Ruti amb Teresa Romero

Can Ruti se solidaritza amb la infermera contagiada d’ebola, Teresa Romero, sota el lema “Totes som Teresa”. La plataforma “Can Ruti Diu Prou” ha engegat aquesta campanya i ho posaran de manifest aquest divendres. El personal de l’hospital té previst manifestar-se a les 12 davant la porta principal. Serà una aturada de 5 minuts.

Des de “Can Ruti Diu Prou” expliquen que ja han començat les sessions formatives al centre per fer front a possibles casos de malalts amb sospita d’ebola. Expliquen que després d’obtenir el material adequat per vestir-se segons el protocol, hi ha hagut un “caos organitzatiu”, sobretot durant els primers dies de sessions. Asseguren que no hi ha hagut cap llista amb un ordre prioritari sobre qui havia de fer aquestes formacions. Segons aquesta plataforma, això ha afegit “nerviosisme al personal”.

Els treballadors d’aquest hospital demanen a les direccions de tots els centres sanitaris que estiguin “a l’alçada”, davant uns moments que qualifiquen com “d’especial sensibilitat i vulnerabilitat” pel personal sanitari. Recorden que estar formats i informats “és un dret” i que la Direcció, també de Can Ruti, ha de “posar ordre i organitzar” aquesta situació.