Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Carlos Munuera ha estat destituït com a entrenador del CCE Tiana i es mostra dolgut

Després dels resultats de la temporada el fins ara entrenador del primer equip del CCE Tiana, Carlos Munuera, ha estat destituït com a tal. La noticia li comunicava el mateix president de l’entitat Aniceto Riera aquest dimarts al vespre. La noticia li ha vingut de nou a l’entrenador que reconeixia, en declaracions a Ràdio Tiana, que no s’ho esperava.

 

El ja ex-entrenador creu que no era el millor moment. Després del partit d’aquesta passada jornada de la Juventus l’equip havia millorat la seva imatge i que la situació començava a canviar. Per això creu que entrar amb un nou entrenador en aquest moment no és la millor solució, Carlos Munuera

 

Ara al nou entrenador li quedarà una feina complicada. Haurà d’agafar aquest equip i tirar endavant el més aviat possible. Considera que l’equip té feina de tornar a començar i que els felicita per la seva actitud a la darrera jornada.

 

Munuera  creu que ha donat molt pel CCE Tiana, ja que moltes vegades les condicions que se li oferien no eren les reals. En temes importats per a ell i que en cap moment ha tirat la tovallola, sinó tot el contrari.

 

Ara un cop destituït creu que el futur per l’entitat serà bo i espera que la plantilla tiri endavant amb el seu substitut. Carlos Munuera

 

Un substitut que de moment no es té i que ja es busca. Des de l’entitat asseguren treballar per a la incorporació del nou entrenador el més aviat possible.