Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Cap de setmana de noves esperances per l’esport local

El Tiana ha de tornar a guanyar

El CCE Tiana juga aquesta setmana contra el Penya Sant Valentí Pla d’en Boet de Mataró. Els de José Gómez es veuen les cares amb un rival assequible que ocupa la zona baixa de la taula. Al mateix temps això pot ser un problema, ja que es poden confiar i acabar caient a casa. Al mateix temps la derrota de la setmana passada pot ser que faci que els de Mataró paguin els plats trencats. Els tianencs tenen ganes de tornar a guanyar per seguir líders i no perdre els dos punts d’avantatge sobre el segon classificat del grup quart de tercera catalana, el Poblenou de Pineda.

 

El Bàsquet Tiana a seguir el bon camí

Després de la victòria de la setmana passada el Bàsquet Tiana vol continuar treien petroli de les seves visites als camps complicats. Els de Ramon Pla es veuen les cares amb el Bàsquet Neus, rival de la zona mitja baixa i que ve de rebre un important correctiu contra el Badalonès. Amb aquest partit els tianencs esperen poder aconseguir una victòria, que suposaria la primera de la temporada com a visitant i que ara ja comença a ser vital si volen acabar salvant la categoria.

 

Futsal comença la segona volta amb la lliçó apresa

Aquesta setmana el Futsal Tiana juga contra el Magic Sans a Barcelona. Els de Jorge Asensio se la juguen contra un rival de la zona baixa, ja que és tretzè i amb moltes ganes de tornar a guanyar i seguir posant pressió a l’Alella per la segona posició. A la primera volta els blanquigrocs van guanyar per 7 a 3 i ara esperen poder repetir el resultat que els deixaria en una còmode posició per seguir aspirant a la Final Four que es disputarà al final de la present temporada.

 

El Voley Tiana a tornar a jugar contra el quart

Amb la victòria de la setmana passada contra el Barberà, les noies de José de la Barrera deixaven fora de combat al quart classificat. Al caure derrotat, les del Vallès van cedir la posició al Handbol Bordils, rival de les tianenques aquesta setmana. Les de casa nostra marxen al gironès per jugar contra l’equip d’aquesta població i de la que esperen treure un bon resultat. Si guanyessin continuarien en la pugna per la segona posició i tot just abans de començar la segona volta de la lliga.