Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Cap de setmana de ressorgiment de l’esport local

El CCE Tiana a trencar una mala ratxa

Després de dues derrotes consecutives el CCE Tiana necessita guanyar. Aquesta setmana rep la visita del Liverpool, equip de Mataró que els va guanyar a la primera volta. Els de José Gómez han entrat en una mala dinàmica de resultats i de joc i cal trencar-la. Per fer-ho reben a un rival incòmode, com deia el mateix entrenador

 

Els tianencs estaran pendents dels dos equips que tenen per sobre. El Poblenou rep la visita de l’Alella, rival complicat. Per la seva banda l’Argentona té un partit molt assequible contra l’Aguila de Badalona, cuer del grup quart de la tercera catalana.

El Bàsquet Tiana vol guanyar com sigui

Després de descansar la setmana passada per canvi de data del partit del Ripoll, els de Ramon Pla volen continuar amb la ratxa de les setmanes anteriors i guanyar. Reben la visita de la Bisbal Bàsquet i esperen que aquest sigui un bon moment. Segons ha explicat el coordinador de l’entitat els tianencs han de millorar en aquesta segona volta ja que l’equip està més compactat. Josep Maria Guzman

 

Els taronges, amb un partit menys, veuen la salvació a 3 partits. El del Ripoll que està pendent serà molt important, però encara ho serà més assegurar els de casa. Una victòria els aproparia la salvació al grup primer de primera catalana.

El Futsal Tiana ha de tornar a demostrar que mereix entrar a la Final Four

Aquesta setmana el Futsal Tiana ha de tornar a guanyar sigui com sigui. Els de Jorge Asensio s’han de mentalitzar i oblidar els errors de les darreres jornades. Després d’una victòria i un empat in extremis, van tornar a perdre aquest cap de setmana contra el Sant Just. Ara cal tornar a guanyar i més a la visita a la pista del Sant Feliu, rival que és penúltim a la taula. Una setmana més estaran pendents de l’Alella. Els veïns del maresme juguen contra el Sansur a casa d’aquests últims, una pista complicada on aquesta temporada només hi ha guanyat el Futsal Tiana. La pugna per la segona posició del grup A de primera nacional està servida.

El Vòlei a recuperar la segona plaça

El Vòlei Tiana ha de jugar aquesta setmana contra el Mataró. Les tianenques tornen després de perdre contra els Monjos amb ganes i força. L’objectiu de les de José de la Barrera és recuperar la segona posició de la taula. Si guanyen al Mataró faran un pas important per entrar a fases. Però recuperar la segona posició no depèn només d’elles. Les tianenques necessiten que el Lloret perdi en el seu partit contra l’Olot, rival de la zona mitja de la taula.