Cap de setmana d’èxits per a la dansa tianenca

L’Escola Municipal de Música i Dansa de Tiana i el Duo Dance de Montgat i Tiana han participat aquest dissabte 14 i diumenge 15 de maig en els seus respectius campionats nacionals i han obtingut uns resultats molt bons.

En el cas de l’EMMD Tiana, el grup de competició va viatjar fins al Palau Firal i de Congressos de Tarragona per ballar en el Concurs Nacional de Dansa, pensat per a ballarins i ballarines amateurs i preprofessionals amb edats compreses entre els 8 i els 25 anys.

Abans, havien passat per la semifinal, que es va celebrar a Mollerussa, aconseguint que tres ballarines passessin a la final d’Espanya d’aquest cap de setmana. Totes tres van aconseguir emportar-se un premi.

La Berta Alonso va participar en l’especialitat de clàssic individual categoria Preparatori 1 Amateur i va aconseguir un 1r Premi. La Nora Marcé va participar en l’especialitat de Contemporani individual, en la categoria 1 Amateur, guanyant el 2n Premi A. I la Mia Roses, també en l’especialitat de Contemporani Individual categoria 1, però d’Amateur Avançat, va obtenir un 2n premi B.

El concurs comptava amb diferents categories que anaven des de la dansa clàssica i contemporània fins a la urbana, el flamenc i la fusió. Des de l’escola estan molt contents, no només pels resultats assolits, sinó també per la gran experiència que ha sigut per tot el grup participar tant en la semifinal com la final.

Pel que fa al Duo Dance, el seu escenari ha sigut el Campionat d’Espanya de Fitkid de solos, duos, grups i equips celebrat a Elda, Alacant. Dissabte 14 va ser el torn de dance show, fitkid i premium i el diumenge 15 de les categories fantasia, dansa urbana i musical.

En total, l’escola de ball es va emportar 12 victòries: 5 campionats, 5 subcampionats i 2 terceres posicions.

El primer lloc en el podi el van aconseguir l’equip kid de dance show, la Laura Navarro en la categoria de hip hop adult, la Laura Molina en la categoria de hip hop junior, la Berta Cerezo i la Paula Navarro en el dúo de hip hop adult i la Carla Sans i la Clàudia Torres en el dúo de dance show.

La segona posició la van guanyar els equips junior i adult de dance show, la Yaiza Martín en hip hop adult, la Laura Molina i la Yaiza Martín en el dúo d’aquesta mateixa categoria i el grup de hip hop adult.

Per últim, la Clàudia Torres en la categoria dance show i l’Eli Rosés en la categoria FitKid promo adult van pujar al podi en tercera posició.

El Campionat d’Espanya de Fitkid va comptar amb la presència d’uns 1.500 competidors de 39 clubs de set comunitats autònomes. Abans d’arribar fins aquí, el Duo Dance havia participat, també, en el Campionat de Catalunya, aconseguint sumar un total de 13 podis des de la categoria Baby fins a la Premium.