Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Castanyada terrorífica amb Pakonstein i la Kastanienfest

Aquest dimarts 31 d’octubre, quan es faci fosc, es celebrarà la Castanyada terrorífica a Tiana amb l’espectacle de carrer “Pakonstein”, de la companyia Discípulos de Morales, i la Kastanienfest, organitzada per Descorxats i amb la participació del Cau.

El tret de sortida es farà a les set de la tarda amb l’inici de la cercavila protagonitzada pel “Pakonstein” a la Casa de la Delfina. Des d’allà passaran pels carrers del centre fins a arribar a la plaça de la Vila, on tindrà lloc l’espectacle final.

A partir de les nou, al pati del Casal, començarà la festa de Descorxats amb una cervesada popular a l’estil Oktoberfest acompanyada d’un sopar d’entrepans de frànkfurt a càrrec dels Trucs del Cau. Hi haurà opcions vegetarianes i sense gluten.

La Kastanienfest continuarà a la Sala Albéniz a partir de dos quarts de dotze de la nit, on es podrà gaudir de la música del grup de versions Nibrot i la sessió de PD Efa.

Paral·lelament a això, el Cau instal·larà un any més una parada de castanyes.

Servei especial per Tots Sants

L’Ajuntament de Tiana informa que, amb motiu de la festivitat de Tots Sants,  el cementiri municipal estarà obert en horari especial d’atenció al públic de dos quarts de nou del matí a dos quarts de sis de la tarda. A més, el mateix dimecres 1 de novembre, de nou del matí a dues del migdia, hi haurà personal que atendrà els usuaris a moure escales o penjar els rams de flors per a qui ho necessiti.

Per facilitar l’accés a les visites hi haurà obertes les dues portes del cementiri, tant la principal com la de l’accés inferior pel bosquet, just a tocar de l’espai d’aparcament i del punt on pararà el servei gratuït d’autobús, que estarà actiu de les vuit del matí a les tres del migdia.

L’autobús tindrà parada d’inici i final a la Plaça Jordana i arribarà fins al cementiri amb parades al Passeig de la Vilesa, Avinguda Isaac Albéniz i Edith Llaurador. Per poder facilitar l’accés de l’autobús, durant el matí de l’1 de novembre no es podrà aparcar al carrer d’en Gosch.