Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Teatre Nu porta fins a la Sala Albéniz els “Contes meravellosos” de la Lola Anglada

La Sala Albéniz acollirà aquest diumenge 29 d’octubre a les sis de la tarda l’espectacle “Contes meravellosos”, basat en l’obra de l’escriptora i il·lustradora de contes infantils Lola Anglada, qui va viure gran part de la seva vida a Tiana. L’espectacle compta amb la producció de Teatre Nu i la direcció i dramatúrgia de Víctor Borràs. Parlem amb ell.

Borràs explica com tot va començar en una llibreria de vell. Allà va trobar un exemplar de “Contes meravellosos” i li va agradar tant que va tenir la necessitat de traslladar-lo a un escenari:

 

Ja coneixia la figura de Lola Anglada, però va ser a través d’aquesta lectura que va descobrir una part d’ella que el va fascinar:

 

“Contes meravellosos” és un espectacle per a tots els públics que vol redescobrir uns contes preciosos avui totalment oblidats, i també posar en valor la figura de l’escriptora i il·lustradora Lola Anglada. “No només expliquem els Contes meravellosos sinó que també la contextualitzem (a la Lola Anglada) en el moment de postguerra”, afegeix en Víctor:

 

Així doncs, l’adaptació que es podrà veure aquest diumenge ens mostrarà una Lola que viu tancada a casa i recorda com, de petita, passava hores jugant i observant la natura que l’envoltava i imaginant-se contes meravellosos protagonitzats per tota mena de personatges fascinants:

 

L’obra l’han estrenat aquesta mateixa primavera a Sant Martí de Tous, seu de la companyia. Ara, però, han començat una gira que té Tiana com una de les seves primeres parades. “La població de Tiana ens semblava que havia de ser una de les primeres“, assegura el director:

 

De fet, en Víctor diu que des que tenien l’espectacle en projecte tenien clar que l’havien de representar aquí:

 

És per això que la funció d’aquest diumenge a Tiana els fa molta il·lusió:

 

Teatre Nu és un col·lectiu de professionals de l’art escènic que crea, produeix i exhibeix espectacles; al mateix temps que gestiona projectes que promouen i acosten les arts escèniques a tots els públics.