Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Cau un arbre del carrer Matas

Aquest dimecres al matí, un camió formigonera que es dirigia a les obres de Can Riera ha topat amb una de les branques d’un plataner que hi ha al carrer Matas, a la cantonada amb Roderic Robert.

L’arbre, que ja estava trencat en haver rebut dos impactes més d’altres camions, no ha pogut aguantar la pressió i s’ha anat trencant. La pressió del camió sobre la branca ha fet que l’arbre no caigués de cop sinó mica en mica fins a quedar recolzat a la porxada de la casa de la cantonada. Ho explica la regidora de Via Pública, Núria García:

 

ARBRE MATAS 010

Aquest fet ha passat a les 11 del matí de dimecres. Per la tarda, la Policia Local va tallar el carrer i els serveis tècnics de l’Ajuntament es van posar en marxa per retirar l’arbre el més aviat possible. Després de parlar amb l’empresa Espais Verds, responsable de l’arbrat  públic, es va acordar retirar-lo la mateixa tarda de dimecres. A les 17h una grua es va personar al lloc i els operaris van tallar i retirat el plataner caigut.

Per a la regidora Núria Garcia, era molt important fer-ho el més aviat possible ja que el carrer Matas és un dels carrers més transitats de Tiana, sobretot en hores escolars:

 

Els operaris municipals, treballant aquest dimecres per retirar l'arbre caigut

La casa no ha patit gairebé desperfectes, només ha perdut una part de decoració de la porxada i la tanca que separa del carrer ha cedit una mica.

Des de l’Ajuntament s’han donat totes les facilitats per poder ajudar els propietaris en l’arranjament del que fos necessari.

arbre matas 004