Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El CCE Tiana no promocionarà

Després del partit contra l’Àguila de Badalona, que el CCE Tiana va perdre per 4 a 3, des de l’entitat tianenca es va presentar una al·legació a l’alineació del conjunt badaloní. La Federació Catalana de Futbol. Després d’estudiar la denúncia ha decidit desestimar la denúncia presentada.

Segons el que va presentar els tianencs es queixaven de la vulneració de l’article 86 del reglament, segons el qual no es poden alinear jugadors d’una mateixa categoria i que militin en un altre equip. Tot i això finalment la federació en el seus estatuts ha dictaminat que: “El recurrent fa referència en el seu escrit de recurs a una vulneració de l’article 86 del Reglament General. Cal esmentar que aquest article és aplicable a l’alineació de jugadors d’equip filial en el patrocinador, i per tant no es correspon al cas present, en què es tracta de jugadors pertanyents a un equip de categoria inferior del mateix club. Així, i d’acord amb l’article 78 a) del Reglament General, la limitació en relació a l’alineació de jugadors aficionats en equips dependents sempre ho és per participar en el d’ordre igual o inferior, i no pas en el d’ordre superior, que correspon a l’equip Àguila UD de tercera catalana”

Una desestimació que ja s’esperaven com deia el mateix president de l’entitat Aniceto Riera

 

Al acabar el partit de la darrera jornada, l’entrenador del primer equip, José Gómez ja deixava clar que era una situació difícil per la Federació, però que consideraven que era el que calia ja que l’Àguila no havia fet bé les coses.

 

Amb aquesta resolució la lliga es queda igual com estava i per tan el Sant Pol serà el que pujarà directe i el que promocionarà serà l’Argentona. Ara des de l’entitat esperen que el proper any es pugui tornar a fer un equip de garanties i de cara al futur més immediat.