Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Enric Nolis: “El Retrobem-nos afectarà als comerciants, hauran de plegar”

El portaveu de Convergència i Unió de Tiana, Enric Nolis, ha reaccionat després que el ple hagi aprovat l’ordenança reguladora del trànsit al centre. Aquesta servirà per reduir l’accés dels vehicles a la zona. El convergent, assegura que es tracta d’un projecte que no agrada al seu grup i que podria afectar als comerciants que hi ha al centre del poble.

 

El ple de juny
El ple de juny

Un dels regidors de CiU, Joan Cañada, en declaracions a Ràdio Tiana al mes de febrer, va aclarir que el grup no estaria en contra de la pacificació però sí de les maneres amb les quals l’Ajuntament volia tirar endavant el projecte. I és que el d’Unió, demanava més diàleg amb els comerciants i persones afectades pel tancament horari del trànsit. És per això que, al ple d’aquest mes de juny, l’alcaldessa hauria qualificat d’”incoherent” la postura d’aquest regidor. Després de la trobada del consistori, el portaveu del grup municipal creu que Esther Pujol hauria “faltat al respecte a Cañada”. Nolis afirma que la postura de Convergència i Unió ha estat sempre oposada al projecte Retrobem-nos.

 

Enric Nolis ha destacat que el govern tingui voluntat per tirar endavant l’obertura del Passeig de la Vilesa i ha celebrat el “canvi de posició” que, segons ell, haurien fet PSC i ERC.