Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El CDR Tiana col.loca el rètol “Municipi de la República Catalana” a l’entrada al poble

Acció coordinada dels Comitès de Defensa de la República (CDR) al Maresme, aquesta matinada, a la majoria de pobles de la comarca. Segons ha informat la pròpia entitat, la pràctica totalitat dels accessos als nuclis urbans dels municipis del Maresme, s’ha llevat aquest dimecres lluint les senyals indicatives “Municipi de la República Catalana”. A l’entrada a Tiana, òbviament, també han col.locat aquest rètol durant la matinada.

A alguns carrers del poble s’han pintat estelades a la calçada.

Amb la penjada dels rètols als municipis, han explicat els CDR del Maresme, “hem volgut materialitzar el sentiment predominant dels nostres pobles”.

Els CDR exigeixen la implementació de la declaració del 27O, “sense més dilacions”. També afegeixen que “estem treballant i treballarem amb determinació i no-violència per a la República Catalana. Només cal que sortim a defensar-la”.

L’etiqueta creada a Twitter #MunicipiDeLaRepúblicaCatalana permet veure les imatges de tots els cartells indicatius col.locats a les entrades dels municipis.

Pintada a casa l’alcaldessa

També de matinada s’ha pintat un 155 a la porta que dóna accés al jardí de casa l’alcaldessa, Ester Pujol. En un post penjat al seu compte de Facebook, Pujol ha qualificat d’ “inadmissible” la pintada a casa seva:

El PSC de Tiana ha anunciat que ho denunciaran.

El portaveu de Junts per Tiana, Isaac Salvatierra, ha fet un tuit expressant desacord amb la pintada:

 

També ERC de Tiana ha condemnat la pintada amb un tuit:

 

En canvi, la CUP de Tiana s’ha pronunciat en un sentit molt diferent, també per Twitter:

El portaveu municipal del PP, Diego Parra, també ha expressat el seu desacord amb la pintada a casa l’alcaldessa. Ha dit:”Condemnem els fets ocurreguts aquesta matinada a la porta de la Alcaldessa de totes i tots els tianencs i tianenques. Tot el nostre suport al PSC local”.