Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

5 projectes són candidats a ser votats com a prioritaris per tianencs i tianenques

Falten només 4 dies perquè comenci una votació telemàtica, a Tiana, d’un projecte entre 5 que la ciutadania considera prioritari que es realitzi entre aquest any i el final de l’actual mandat municipal. També es podrà votar presencialment a l’Ajuntament, del 15 al 17 de juny, a unes “urnes digitals”.

Veïns i veïnes de Tiana podran triar entre aquests cinc projectes: un aparcament de superficie al centre, la remodelació de Can Riera, la millora del parc del Dr. Mascaró, el nou local del Cau i la remodelació de la Casa de la Delfina.

Els 5 projectes són d’àmbits molt diferents. Les obres del projecte guanyador començaran aquest mateix any, ha assegurat l’alcaldessa, Ester Pujol:

 

El 12 de juny, doncs, engegarà aquesta votació popular, mitjançant un sistema que el consistori qualifica de “senzill i molt transparent”. Com es farà? Veïns i veïnes de Tiana s’han d’inscriure al registre de participació ciutadana que trobaran aquí i, un cop dins del web, podran votar telemàticament del 12 al 18 de juny. Les votacions es faran mitjançant una plataforma de participació i vot electrònic que permet compatibilitzar de manera simultània el vot presencial des de qualsevol dispositiu electrònic.

Que un projecte quedi en primer lloc de les prioritats no vol dir que els altres 4 no es facin, ha remarcat Ester Pujol, que ha animat tota la ciutadania a votar:

 

En cas d’empat, primaran els projectes recollits al PAM (Pla d’Actuació Municipal) de Tiana.

Les obres s’executaran amb el romanent de Tresoreria de l’any 2016, uns 400.000 euros aproximadament, ha assenyalat Pujol.