Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

‘Circ a les golfes’, un taller per a tota la família

La companyia de circ Los Herrerita ha organitzat aquest diumenge a la Plaça de la Vila el taller ‘Circ a les golfes’, una activitat pensada per apropar el circ a tota la família. L’esdeveniment ha estat tot un èxit i ha comptat amb la participació de molts pares, mares i fills, que han gaudit dels jocs. El públic tenia a la seva disposició plats i pilotes per fer malabars, diàbolos, una instal·lació de corda fluixa i el que més ha agradat: el trapezi. Hem parlat amb la Irati just després que el provés, i ens explica què li ha semblat:

 

En Marc Puigdomènech i en Marc Estrada també han quedat fascinats amb el trapezi. Hem pogut parlar amb ells mentre provaven els malabars amb plats:

 

El taller ‘Circ a les golfes’ no és només per nens i nenes: els pares també hi han pogut jugar i participar en les diferents activitats.

En general, han valorat molt positivament la iniciativa, que els ha permès passar un matí de diumenge en família en un ambient poc habitual. Aquesta és l’opinió d’un pare que hi participava per primera vegada:

 

 

Una mare fent equilibris a la corda fluixa / Marc Brugat Segalés

Des de Los Herrerita també pretenen reivindicar la importància del circ i el valor positiu d’aquest mot. Un dels integrants de la companyia, en Marcel, ens ho ha recordat.

 

‘Circ a les golfes’ és la penúltima activitat que se celebra en el context del dia mundial del circ, que s’ha completat per la tarda amb un espectacle dins el cicle Bambolines: ‘Petits prínceps’, a càrrec de la companyia Mumusic Circus, a la Sala Albéniz.