Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

CiU demana al govern que aturi el Retrobem-nos

El grup de Convergència i Unió ha assistit a la darrera comissió de seguiment que s’ha fet a l’Ajuntament de Tiana per parlar sobre el Retrobem-nos. El pla que reduirà i regularà l’accés dels cotxes als carrers més cèntrics de Tiana. Aquest projecte, que ha rebut les queixes d’alguns comerciants i veïns,  s’hauria d’aturar, segons el regidor de CiU, Joan Cañada, per poder iniciar un diàleg amb els més afectats.

 

Cañada ha volgut aclarir que el seu grup no estaria en contra de la pacificació però sí de les maneres amb les quals l’Ajuntament voldria tirar endavant el projecte. El portaveu del grup, Enric Nolis, assegura que el seu partit hagués tractat amb més prudència la solució del trànsit al centre de Tiana. Recomana al govern aturar-se davant aquesta situació, referint-se a la campanya de recollida de firmes o a les enquestes dels comerciants. 

 

Enric Nolis critica la manca d’un pla de desenvolupament econòmic

Convergència i Unió de Tiana considera que una de les principals mancances que té l’Ajuntament és la falta d’un pla de desenvolupament econòmic. El seu portaveu, Enric Nolis, ha afirmat que en cas de trobar-se governant en un moment de crisi, com l’actual, hauria elaborat un pla d’actuació econòmica. Aquest serviria, segons el convergent, per definir les tasques i accions que el govern desenvoluparia per promocionar l’economia local. Enric Nolis ha explicat que aquest pla, a més, estaria sotmès al seguiment dels òrgans de participació que hi ha a Tiana. Una mesura que, segons el polític, el seu antic govern ja havia iniciat, durant el mandat 2007-2011.