El Vòlei Tiana guanya sense problemes (0-3)

Les tianenques arribaven a Premià de Dalt amb un objectiu clar, guanyar el partit i plantar cara a un rival que la passada setmana va donar la sorpresa derrotant al Lloret a la pista de les de la Selva. José de la Barrera ho sabia i ha presentat un partit ofensiu i directe. Han sabut mantenir la concentració i plantar cara a un rival que no ha donat excessius problemes

El primer set es va decantar de manera fàcil per les de Tiana. Amb un clar marcador de 18 a 25, han deixat la sevat targeta de presentació i les intencions de les de José de la Barrera. Ja al segon set no s’ha baixat la intensitat i s’ha guanyat sense problemes per 16 a 25, el que ha deixat molt tocades a les locals que ja no han pogut fer res en el tercer i definitiu que s’han emportat les tianenques per 18 a 25

Continuen en la pugna pel segon lloc

Amb aquest marcador les noies de Jose de a Barrera continuen terceres a la taula de la primera divisió femenina amb un total de 16 partits guanyats per només 2 de perduts empatades amb el Lloret que aquesta setmana ha tornat a guanyar per 0 a 3 al Granollers amb més problemes dels esperats.