Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Futsal Tiana guanya a un dels rivals més fluixos que ha passat pel Pavelló Municipal (5 a 3)

Fluixíssima imatge la que ha ofert el Futbol Sala Tiana davant l’Inter Castelldefels. Els de Jorge Asensio han sortir al camp pensant en el partit de la setmana anterior, i a punt han estat de pagar-ho molt car. La motivació no era la mateixa, com ell mateix ha explicat.

 

I és que els del Baix Llobregat han sortir amb les idees molt més clares que el conjunt local. Els de l’Inter han optat per tancar-se en defensa i aprofitar els contraatacs. Així ha arribat el primer gol. El Tiana en aquell moment ha començat a intentar trenar el joc sense encert. Per altra banda el rival s’ha trobat còmode en el joc en alguns moments i ho ha aprofitat. Tot i això al arribar l’empat a 3 els tianencs han tirat d’experiència i han demostrat que podien fer-ho, l’exemple ha estat Jesus, que ha marcat des del centre del camp només rebre l’empat a 3 i desequilibrant el partit de manera definitiva. Tot i el resultat Jorge Asensio vol parlar amb els seus jugadors per dir que això no pot tornar a passar

 

Ara cal centrar-se i tornar a guanyar la propera setmana. Els rivals de la part alta no afluixen i visiten una pista complicada com la del Castellví.