Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

CiU es queda sense candidatura a Argentona

Convergència i Unió no ha presentat cap candidatura a Argentona per les properes eleccions municipals. Així, es transforma en l’únic municipi del Maresme on no es podrà votar una llista de CiU. La decisió, segons membres de la coalició, es deu a les discrepàncies entre els dos partits que la composen: Convergència Democràtica de Catalunya i Unió Democràtica de Catalunya.

Davant aquesta situació, el convergent i actual alcalde del municipi, Ferran Armengol, ha decidit encapçalar la candidatura d’ERC. Segons el president comarcal de CDC, Joan Morell, aquesta incorporació a la llista dels republicans s’ha fet “fora de termini”, però la Junta Electoral la podria aprovar igualment durant aquesta setmana. Si així fos, Morell assegura que el seu partit s’està plantejant impugnar la decisió.

 

Joan Morell recorda que fer les llistes d’un partit “no és feina fàcil” i que ells ho tenen pitjor perquè són “una coalició de dos partits amb les legítimes aspiracions de cadascú”. Per aquest motiu, el president comarcal de CDC ha reconegut que també han tingut dificultats per definir altres candidatures en poblacions com Vilassar de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Arenys de Mar, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Alella o Teià. En els últims dos casos, de fet, els dos partits de la coalició es presenten per separat.