Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

CiU vol veure el conveni sobre l’obertura del Passeig de la Vilesa

Convergència i Unió demana a l’equip de govern poder llegir el conveni sobre l’obertura del Passeig de la Vilesa.  Els regidors d’aquest grup volen veure’n el contingut. Aquest és el que es va signar, el passat dijous 10 de juliol, entre l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona, qui subvenciona i executa les obres. Expliquen que, aquest, és el començament d’una gran obra i que, de moment, en saben poc. Ho ha dit la regidora, Olga Rué.

 

Els regidors Olga Rué i Joan Cañada en el ple municipal de juliol
Els regidors Olga Rué i Joan Cañada en el ple municipal de juliol

Rué creu que els responsables dels ajuntaments han de ser “molt curosos” amb les obres que es duen a terme. Ha afirmat que és necessari “planificar-les bé” al començament de cada mandat. Critica que aquest govern no ho hauria fet així.

 

A banda del suposat retard en l’obertura del Passeig de la Vilesa, un mal exemple d’aquesta política d’obres, segons els convergents, podria ser la recent construcció d’un carril bici als Vessants. El regidor Joan Cañada creu que ha estat una despesa inútil perquè és massa curt i perquè no està connectat a cap altra xarxa de carrils bici. Així doncs, considera que aquests diners es podrien haver estalviat o aprofitat per quelcom “més necessari”.

Per aquest motiu, des de Convergència i Unió han convidat tots els polítics a reflexionar sobre la necessitat d’organitzar-se bé i, així, respondre a les prioritats del poble.

 

Consulta les últimes notícies sobre l’obertura del Passeig de la Vilesa:

-Signatura del conveni

-L’Ajuntament anuncia que l’obertura tirarà endavant

-La reacció de l’oposició

-La història del doble revolt i l’obertura

-L’acord al ple municipal