Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Ciutadans tindrà assemblea local a Tiana a partir del gener

Ciutadans ha quedat en primera posició a les eleccions del 21D, amb un total de 37 diputats i 1.099.737 de vots. Aquest creixement tan destacat de la formació taronja ja es va notar a les passades eleccions del 2015, quedant en segona posició darrere de la coalició de Junts pel Sí. A Tiana, aquesta tendència també es va notar: va ser la tercera formació més votada, amb un total de 548 vots, i en les presents eleccions ha tornat a quedar tercer, però amb un creixement força notable de 1.001 vots en total. Tot i els bons resultats, però, Ciutadans no té assemblea local a Tiana. La Local ha preguntat als apoderats i apoderades d’aquest partit que estaven repartits pels col·legis electorals del poble per conèixer de primera mà com s’havien organitzat sense tenir cap assemblea organitzada. L’apoderat que estava al col·legi electoral situat a Can Baratau explica que ho han fet des de l’agrupació de Montgat i amb gent de Tiana:

 

La Rosa, apoderada a l’escola Lola Anglada, explica que això canviarà a partir del gener: ja estan organitzant-se per crear l’agrupació pròpia de Ciutadans a Tiana, que es farà efectiva a principis d’any.

 

El partit liderat per Inés Arrimadas havia reservat quatre espais durant la campanya electoral per celebrar els seus actes, però finalment no els han utilitzat i només han fet paradetes a diversos llocs del poble, tal com PSC i ERC han fet al mercat setmanal.