Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Ciutadella renova els seus carrers

Ja han començat les obres per tornar a asfaltar els carrers del barri de Ciutadella. Per aquest motiu, entre el 9 i el 12 de desembre, la majoria de les vies públiques d’aquesta part del poble estaran tallades al trànsit. Una informació important per tots els veïns de Tiana, però especialment pels pares que hagin de portar els seus fills a l’escola Tiziana durant aquest dies.

El 9 i el 10 de desembre s’asfaltaran els carrers Vicenç Ferrándiz, Joan Miró, Doctor Barraquer i l’Avinguda de la Ciutadella. Després, fins al dia 12, les obres passaran als carrers Pau Casals, Josep Pla, Escalfape i a una part del carrer Matas. La majoria dels veïns de la zona consideren que aquesta remodelació era necessària.

 

La reforma més necessària era el del carrer Escalfape, que serveix de connexió directa amb Can Gaietà. Els tianencs del barri de Ciutadella consideren que tallar els carrers durant uns dies és un preu petit que s’ha de pagar per tenir-los en millors condicions.

 

Senyalització al carrer Pau Casals amb motiu de les obres.
Senyalització al carrer Pau Casals per les obres.

Aquestes vies públiques s’han pogut asfaltar gràcies a una subvenció d’uns 112.000 euros que ha arribat des de la Diputació de Barcelona. Tot i així, alguns veïns de Ciutadella consideren que hi ha altres canvis al poble que són prioritaris.

 

D’altra banda, hi ha alguns veïns que valoren que encara s’han de fer modificacions respecte al trànsit de vehicles al barri.

 

Les obres han començat aquest dimarts 9 de desembre tal i com estava planejat, però ho han fet una mica tard. Tot i que els carrers portaven tancats des de les set de la matí, el canvi d’asfalt s’ha iniciat passades les 10. Una tardança que alguns veïns del barri han criticat perquè ha alterat la seva rutina diària sense necessitat.

Durant aquest mes també s’asfaltaran el carrer Jaume Amat, el carrer de les Flors i el triangle d’aparcament situat davant de l’Església.