Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Tiana del s.XXI presenta el seu nou doble revolt

La Tiana del Segle XXI ha presentat el seu propi projecte per urbanitzar l’espai que deixaria el doble revolt després de l’obertura del Passeig de la Vilesa. La seva proposta, segons la plataforma ciutadana, ha estat desenvolupada al costat d’arquitectes tècnics i urbanistes i pretén “minimitzar l’impacte del trànsit i prioritzar als vianants”. Per això, plantegen donar preferència als veïns que vagin a peu en els carrers transversals al Passeig de la Vilesa i buscar una bona unió entre aquest projecte i el Retrobem-nos.

Està previst que el col·lectiu presenti el seu projecte als grups municipals el proper 11 de desembre a la Casa de la Punxa. Segons un dels portaveus de Tiana del Segle XXI, Alex Rosa, la decisió de convocar als membres del consistori ha vingut motivada per la poca voluntat que hi hauria des de l’ajuntament del poble que hi hagi un diàleg amb representants de tots els grups municipals i obert cap als veïns.

 

Des de la plataforma ciutadana asseguren, per exemple, que a la última ponència tècnica on es va parlar del projecte no es va convocar als membres de l’oposició. Tot i així, segons Alex Rosa, no creuen que la reunió del proper dijous impliqui grans canvis en el projecte d’urbanització o en  l’actitud del govern municipal.

 

La plataforma ciutadana, per tant, té les seves esperances dipositades en què la trobada suposi un canvi en el punt de vista de l’oposició. Caldrà veure si aquest objectiu s’assoleix o no. De moment, CiU, Gent i PP han confirmat la seva assistència.