Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Pep Clarós: “Agafar la selecció egípcia no és una aventura, és feina”

L’entrenador Pep Clarós, en una entrevista a Ràdio Tiana, ha explicat el seu nou projecte al capdavant de la selecció egípcia, una proposta que li arriba després de fer un clínic per a entrenadors a Alexandria aquest passat estiu. El tècnic tianenc ha explicat que aquest nou període ve carregat de complicacions per poder tirar endavant uns jugadors que no es mouen tant per les grans lligues. Tot i això és un projecte que afronta amb il·lusió i amb ganes. Segons ell mateix, però, no és una aventura. Pep Clarós

 

El tècnic està content de tornar-se a posar al davant d’una selecció i de poder jugar els jocs Panarabs i després l’Afrobàsquet. Si guanyés el segon, quedaria renovat automàticament. Si no fos així s’hauria de negociar.

Compagina amb els Hallifax Rainmen

A part de la selecció, l’entrenador ha tornat a Canadà, on està de nou al capdavant dels Hallifax Rainmen. Després d’un any sabàtic, torna amb ganes a les pistes canandenques on ja fa 3 anys va estar a punt de guanyar una lliga amb aquest equip. Ara té la missió de tornar a demostrar que poden estar allà.