Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El club Patinatge Tiana, classificat pel campionat de Catalunya

Les patinadores i el patinador del club patinatge Tiana ja són al campionat de Catalunya. I és que aquest dissabte, a Vic, han assolit el 5è lloc del campionat provincial de la modalitat de xou. Aquest fet les classifica automàticament pel de Catalunya que es farà el 17 i 18 de febrer a Reus.

No ha estat fàcil: al sorteig previ al campionat de dissabte els va tocar actuar les primeres i això, tal com havia assenyalat a La Local la presidenta del club divendres passat, ja era un problema d’entrada perquè les jutgesses tendeixen a puntuar baix els primers grups. A mnés, van haver de competir amb clubs de molt alt nivell de les comarques barcelonines, com Tordera o Vilanova i la Geltrú.

L’actuació a Vic, però, va ser “impecable” coincideixen a dir tant la presidenta, Consol Rosés, com l’administradora del club, la Montse Vilà. Totes dues coincideixen que les tianenques haguessin pogut quedar terceres si no els hagués tocat actuar en primer lloc. La Consol, tanmateix, està molt i molt contenta, assegura:

 

Per això, a l’anàlisi posterior a l’actuació de Vic el que es va decidir és que al club tianenc li cal, sobretot, donar-se a conèixer fora de Catalunya. Montse Vilà:

 

Per poder sortir a fer actuacions a certàmens fora de Catalunya les patinadores tianenques necessiten dos requisits que, ara per ara, ja tenen: un certificat, en aquest cas el de Xou, que acredita que tenen un nivell mínim imprescindible per partipar als esmentats trofeus. També han d’estar federades, explica la Montse:

 

Les patinadores de Tiana ja han rebut invitacions per anar a actuar a França, a Itàlia i a Madrid. Al trofeu que es fa en aquesta ciutat, però, no arriben perquè se celebra d’aquí a molt poques setmanes, ha assenyalat la Montse. En canvi, a algun dels altres dos països miraran de poder-hi anar com a club en la modalitat de xou.