Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Un nen i un poble d’anunci

Durant tot el dia les càmeres de l’anunci de Coca-Cola han gravat a Tiana amb en Roger Mellado Parodi com a protagonista. La marca de refrescs, que prepara la seva nova campanya pel 2014, ha triat diversos nens i escenaris per mostrar les seves vides diàries. Una d’elles és la d’en Roger, que amb només set anys, és un dels actors principals de l’espot.

Diverses localitzacions del poble sortiran a l’anunci, tant els carrers del centre, on en Roger ha anat amb patinet, com la piscina del duet o la masia de Can Cirera, on ha perseguit unes gallines. En Roger explica que la part que li ha agradat més ha sigut banyar-se a la piscina “amb un xurro i tirar-se de bomba” i, malgrat estar cansat diu que ho tornaria a fer.

L’Anna Mayolas, tianenca i Cap de Producció de l’anunci, assegura que van venir a Tiana bàsicament pel Roger. Coca-Cola els va demanar que busquessin nens que no es dediquessin a la publicitat i que entressin a les seves vides, i això és el que han fet, “hem vingut aquí a Tiana a seguir en Roger”. L’Anna, de la productora Agosto 2006 SL, ha assegurat estar “encantada amb el tracte rebut”, sobretot per part de l’Ajuntament que “ens ha obert les portes i ens han ajudat”.

La gravació ha comptat amb figurants i extres també de Tiana. Diversos nens i nenes del poble han ajudat a fer l’ambientació. El projecte veurà la llum el 2014 però encara no s’ha concretat un data exacta.