Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Com i per què acollir un infant saharui, aquest divendres al Casal

Que famílies de Tiana acullin a casa, aquest estiu, un nen o nena saharaui és l’objectiu de l’associació Huellas del Sáhara, que aquest divendres farà una xerrada al poble. Serà a les 19h a la sala d’exposicions del Casal, i hi explicaran per què aquest tipus d’estades beneficien, i molt, tant als nens i nenes saharauis com a les famílies que els acullen.

Ho comenta l’Adrián, un dels organitzadors d’aquestes estades i membre d’una família que acull:

 

A l’acte d’aquest divendres es donarà a conèixer la vida que els infants fan al desert del Sáhara, on viuen en haimes, les grans tendes de campanya que són casa seva. A l’estiu, en aquest zona del món, es pot arribar als 50 graus de temperatura i les condicions sanitàries no són les millors, per això, les estades aquí dels infants sempre van acompanyades de revisions mèdiques i d’altres activitats. El que costa tot plegat mai va a càrrec de les famílies acollidores de Catalunya, sinó que ho sufraga l’organització que fa possible que els saharauis vinguin a casa nostra. Esther Cabanillas és la secretària de l’entitat:

 

En acabar l’acte s’oferirà un berenar, en el transcurs del qual els membres de Huellas del Sáhara respondran també preguntes i dubtes, aquest cop més a títol personal.

Podeu veure aquí un vídeo explicatiu de l’acollida a saharauis fet per la televisió mallorquina.