Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

“Focus”, nou programa sobre igualtat a Ràdio Tiana

Aquest dijous La Local – Ràdio Tiana estrena un nou espai: es tracta de ‘Focus’, el programa sobre igualtat al món municipal. El primer programa el podreu escoltar aquest mateix dijous, a les 20.15h, just després de l’informatiu diari de les 20h.

La idea del programa sorgeix de la taula de treball sobre aquesta temàtica, impulsada per l’Ajuntament, que el ple aprovés, el novembre, una moció sobre igualtat.

El programa, conduït pel periodista Toni Bravo, pretén exposar les desigualtats socials actuals i buscar-ne possibles solucions. Per fer-ho es comptarà amb experts en les següents temàtiques: tarifació social, desenvolupament sostenible, economia social i solidària, habitatge-pobresa, accessibilitat, eix Transversal. Gènere i Educació

En la seva primera edició, ‘Focus’ té com a convidada a la Sra. Irene Escorihuela, llicenciada en ciències polítiques i dret i directora de l’Observatori DESC que és una plataforma d’entitats i persones que té l’objectiu de mostrar que els drets civils i polítics, a la vida, al vot, els drets econòmics, socials, culturals, ambientals, a l’habitatge, al treball, a l’educació, a la salut, a l’alimentació … són drets fonamentals de totes les persones. El tema principal que abordarem amb la Sra. Irene Escorihuela és la problemàtica de l’habitatge, donat que ella n’és una experta.

‘Focus’ es repetirà dissabte a les 13.15 h., diumenge a les 20.15 h., dimarts a les 13.15 h. i dimecres a les 8.15 h. A la web de La Local Ràdio Tiana el programa tindrà un espai propi identificat amb un bàner específic on es recolliran tots els continguts relacionats amb temes de desigualtat.