Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Bateria d’actes per la independència a Tiana, aquesta primavera

Les assemblees a Tiana d’Òmnium Cultural i de l’ANC volen treballar fort i plegades per la independència, aquesta primavera. I, per això, ha explicat a La Local el representant d’Òmnium Lluís Neira, ja han posat fil a l’agulla: per aquest 25 de març organitzen totes dues, al Parc del Tramvia (entre Tiana i Montgat) una gran festa dins de la campanya de l’ANC,  “Fem futur”.

L’acte durarà gairebé tot el dia i està previst que es facin diverses xerrades breus sobre temes directament relacionats amb una hipotètica Catalunya independent, com sanitat, educació, hisenda, tercer sector, autònoms, monarquia versus república o pensions. Lluís Neira en parla:

 

Òmnium i ANC preparen, també, una xerrada a Tiana que, encara per confirmar la data, podria fer-se el 22 d’abril. També organitzaran una exposició fotogràfica sobre el valor democràtic del vot:

 

A més de totes aquestes activitats, Lluís Neira ha explicat, també, que un altre dels objectius del treball conjunt ANC-Òmnium-Pacte és intentar que l’Àrea de Transició Nacional de l’Ajuntament “no s’adormi”, ha dit:

 

Finalment, una altra de les iniciatives conjuntes previstes per aquesta primavera serà recollir signatures perquè la gent s’adhereixi al Pacte pel Referèndum. Això es farà muntant una paradeta durant les diades “especials” a Tiana, en què la gent surt massivament al carrer, com Sant Jordi o l’Aplec de l’Alegria. També faran recollida de signatures a Tiana dissabte 6 de maig.