Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Combatent la calor a l’escola bressol municipal

Fa un any, La Local es feia ressò  del malestar de diverses famílies, usuàries de l’escola bressol municipal “El més petit de tots”, perquè hi feia massa calor els mesos d’estiu. No era el primer cop que això passava i el juliol passat ja es van posar tornar a posar tendals per evitar la forta calor.

Durant aquest curs, l’Ajuntament ha posat fil a l’agulla i ha ampliat aquelles mesures: des del mes de juny, una rajolins d’aigua mullen constantment una part de la teulada del centre, s’han reixat -per mantenir-les obertes i que corri l’aire- algunes finestres de l’interior i s’han afegit més tendals a l’exterior.

La directora de l’escola bressol, Teresa París, ha explicat a La Local que, amb tot plegat, la temperatura s’ha aconseguit baixar “una miqueta” però que, en qualsevol cas, a l’estiu ja se sap que s’hi passarà calor. Va ser gràcies a l’equip de mestres i a la insistència d’un grapat de famílies que l’Ajuntament va posar-hi les actuals mesures, explica la directora, que afegeix: “per la qual cosa els estem agraïts” .

Què en pensen els pares i mares de les noves mesures per fer abaixar la calor a l’escola bressol? Això és el que han contestat alguns d’ells, aquest divendres, a La Local:

 

L’escola bressol municipal, amb les seves 119 places ocupades, tanca curs, doncs, aquest 22 de juliol. Tornarà a a obrir les seves portes a les famílies dimecres 7 de setembre per engegar una nova temporada.