Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Comença el període de preinscripció escolar pels estudis de segon cicle d’infantil i primària

Aquest dilluns 15 de març comença el període de sol·licituds de preinscripció escolar pels estudis de segon cicle d’educació infantil i primària, que estarà actiu fins al 24 de març. El dimecres 17 serà el torn d’inici de la preinscripció dels estudis de l’ESO.

Els centres educatius de Tiana ja estan preparats per rebre les sol·licituds, que enguany es faran mitjançant un procés totalment telemàtic a través del web de la Generalitat. En aquest podcast elaborat pel Departament d’Educació estan resumits tots els passos a seguir:

 

Escola Tiziana

L’Escola Tiziana té 25 places disponibles per a P3, 23 ordinàries i 2 per a NEE (Necessitats Educatives Especials). A 1r de Primària tenen una per a NEE, a 5è una ordinària i una per a NEE i a 6è una per a NEE.

Des de l’Escola Tiziana han habilitat un horari de consulta per atendre tots els dubtes que es tinguin sobre el procés de preinscripció escolar. Entre el 15 i el 24 de març es pot trucar al telèfon de l’escola, el 93 465 54 64, entre dos quarts de deu del matí i dos quarts d’onze.

Escola Lola Anglada

L’Escola Lola Anglada compta amb 50 places per a P3, 46 ordinàries i 4 NEE, i 8 per a P4, 7 ordinàries i 1 NEE. Pel que fa a Primària, tenen 1 plaça ordinària a 2n i 6 a 5è. La resta són places per a NEE: 3 a 2n, 3 a 3r, 6 a 4t, 3 a 5è i 3 a 6è.

Institut Tiana

L’Institut Tiana ofereix 85 places a 1r d’ESO, 80 ordinàries i 5 per a NEE; 9 a 2n, 4 ordinàries i 5 NEE; i 7 a 4t, 2 ordinàries i 5 NEE.

Des del centre han habilitat dos canals de comunicació per rebre qualsevol aclariment o pregunta sobre el procés de preinscripció o per si hi ha algun problema per presentar la documentació acreditativa: l’adreça electrònica preinscripcions@instiana.cat o el telèfon 93 395 17 19, en horari de nou del matí a dues del migdia de dilluns a divendres.