Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Comença el pla d’entrenament per l’Enrucada 2016

Un dels actes importants de la Festa Major de Tiana és l’Enrucada, una cursa amb un recorregut de 13,5 km corrents o bé 10 km caminant per espais naturals que envolten la vila, que aquest any es farà el 17 de setembre.

Per arribar al repte en un estat físic adequat, des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tiana s’ha creat “Entrena’t per l’Enrucada NON STOP”, que forma part dels reptes de l’Esportianitza’t

miriam go
Míriam Garcia @go_miriam. Foto: Lúlu

L’objectiu és seguir l’entrenament que proposa l’entrenadora física professional Míriam Garcia (@go_miriam) de l’1 d’agost al 17 de setembre. S’ha de tenir un mínim estat de forma per començar el repte. Míriam és la responsable del disseny d’aquest pla.

 

DSC06234

A més, a mesura que avances en el pla acumules punts. La fita és  aconseguir arribar als 1.700 punts. Els que superin aquest repte entraran en el sorteig de diversos premis, com samarretes o una càmera go pro.

El propòsit del repte, segons Òscar Garcia, tècnic d’esports de l’Ajuntament, és “gamificar” l’activitat, és a dir, fer-la més entretinguda. Una app de mòbil registra l’activitat de l’esportista. Són uns 20 dies fent una hora aproximada d’esport per arribar en un estat físic adequat a l’Enrucada.

L´Òscar recorda la importancia de fer la inscripció en aquest nou repte d’ Esportianitza’t “quan abans millor”, perquè les places per la prova de la cursa són limitades:

 

Aquesta és la quarta edició de l’Enrucada.

https://www.youtube.com/watch?v=KILxT3VPgQw

Per qualsevol dubte sobre la prova podeu consultar la web de l’Esportianitza’t.