Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Comença el repte Solidaritat Kids

Aquest divendres 18 de maig s’inicia el repte Solidaritat Kids, que durarà fins el cinc de juny. Els reptes d’Esportianitza’t orientats a nens i nenes sempre pretenen transmetre algun valor important com per exemple la companyonia i la igualtat, temes ja tractats en els dos reptes anteriors, i aquest últim se centrarà en la solidaritat.

L’objectiu és assolir 350 punts wefitter. Per aconseguir-ho, els participants han de fer esport i monitoritzar-lo amb qualsevol aplicació de tracking (aplicació que compta calories i quilometres) o wearable. D’aquesta manera guanyaran punts depenent de l’esforç físic que facin. La tècnica d’esports de l’ajuntament de Tiana, la Laura García ens ho explica:

 

Cartell de Solidaritat Kids

Una altra possibilitat és participar en els esdeveniments del repte. El dia 30 de maig a dos quarts de set de la tarda se celebrarà a Can Riera una activitat solidària que consistirà en la inauguració de l’exposició fotogràfica de Pau Coll sobre els refugiats. A més, també hi participarà el fundador de Proactiva Open Arms, l’Òscar Camps.

Amb aquest acaben els reptes per a nens i nenes que organitza la regidoria d’esports, que faran una pausa durant l’estiu i tornaran a l’octubre.