Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’osteòpata Marc Pérez estrena consulta a Tiana

Arriba un nou osteòpata a Tiana. El Marc Pérez porta 8 anys vivint al municipi però va néixer a Olesa de Montserrat i és allà on té el seu centre. Ara, ha decidit combinar les dues poblacions i portarà els seus coneixements fins a Tiana. Passarà consulta, amb previ horari concertat, a l’espai holístic Silentium:

 

El Marc Pérez explica que sempre li ha apassionat el món de la Salut. Per aquest motiu, després de treure’s la llicenciatura d’INEF es va matricular a Fisioteràpia. Durant les pràctiques de la carrera, va conèixer un professor que també treballava com a osteòpata i de seguida li va cridar l’atenció. Això va fer que s’interessés molt per aquesta disciplina, que llegís, s’informés i que, finalment, decidís estudiar-la per dedicar-s’hi professionalment.

Per regla general, els estudis d’Osteopatia són complementaris a estudis de salut oficials, ja que a Espanya no està reconegut com a tal. Per això, la majoria d’osteòpates han estudiat abans alguna carrera relacionada amb la branca sanitària com Fisioteràpia, Infermeria, Farmàcia o Medicina:

 

El Marc explica que l’osteopatia té relació amb la fisioteràpia però va més enllà i explora noves tècniques i models a l’hora de tractar el pacient:

 

Les tècniques que s’utilitzen s’adapten a les necessitats del pacient. És per això que poden ajudar amb la majoria de patologies o problemes de salut, explica el Marc:

 

Per concertar una cita amb el Marc Pérez, cal contactar amb ell mitjançant el número de telèfon 666 124 264 o enviant un e-mail a osteopatiamarc@gmail.com