Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El model d’escola catalana, a debat

Van decidir capgirar la situació, afirmen. Passar de ser víctimes a empoderar-se. Òmnium Cultural de Tiana organitza, aquest dissabte, un acte per lloar el valuós camí que ha recorregut i que té per davant encara el model d’escola catalana. Serà un debat a la Sala Albéniz obert a tothom. Una de les organitzadores, la professora tianenca Lali Mel.lo, explica com s’ha anat gestant la necessitat de fer aquesta activitat:

 

La directora de l’escola d’adults Timó, Lourdes Oliveras, afirma que, malgrat que la stuació de pressió sobre professorat i escoles és evident, el que volen és fugir de l’alarmisme:

 

El debat, que començarà a les 11h del matí, tindrà dos blocs. Al primer els educadors Jaume Carbonell i Jaume Aguilar parlaran de com el català és i ha estat un essencial element cohesionador a les escoles i els instituts. Lourdes Oliveras:

 

Farà el debat de dissabte de teràpia de grup, enmig de l’època difícil per la qual passa el model d’escola catalana?

 

La moderació del primer bloc anirà a càrrec de l’exalcalde de Tiana i exprofessor de Secundària Emili Muñoz. Després, a partir de les 12.40h, començarà un segon bloc amb 3 ponents que exposaran casos d’innovació edagògica en 2 escoles públiques i una de concertada.

El debat començarà a les 11 del matí i l’entrada és lliure.