Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Col.lectius veïnals i Podem Tiana demanen que s’elabori un pla de seguretat local

Els col.lectius veïnals de Can Gosch i de Can Jordana, l’associació de veïns i veïnes Les Costes, i Podem Tiana s’han unit per demanar, de nou, que Tiana tingui un pla local de seguretat. També demanen que la Junta de Seguretat Local convoqui una nova reunió a la qual tots ells hi estiguin convidats, tal com l’alcaldessa va prometre, el febrer, que faria en 2 mesos, recorden.

Els col.lectius veïnals i Podem s’han mostrat crítics amb l’obra de teatre “L’Espiell”, que aquest dijous es representa a la Sala Albéniz per prevenir robatoris i estafes. Valoren l’esforç d’organitzar-la, asseguren, però creuen que ara mateix hi ha problemes de seguretat “greus” al poble que s’haurien d’afrontar d’una altra manera. Ester Puget, presidenta de l’AAVV Les Costes:

 

Per a Mari-Carmen Esteve, de Podem-Tiana, l’obra de teatre és insuficient per informar i prevenir tota la població:

 

Les 2 sol.licituds esmentades, més la instal.lació de les 22 càmeres de seguretat promeses per l’alcaldessa, les han vingut  fent alguns d’aquests col.lectius diverses vegades els darrers mesos. Ara, però, han decidit unir-se per demanar-ho conjuntament i, per això, animen altres col.lectius veïnals a fer amb ells i elles, aquestes demandes.