Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Les dues parades tianenques participaran a la festa de la D.O. Alella al mercat de Montgat

Les dues parades tianenques del mercat de Montgat -L’Oliveta i Peix Viu Andreu- participaran a la segona edició de “Mercats amb D.O. Alella”. Serà aquest dissabte a les 12h al mateix mercat. S’hi podran degustar tapes fetes amb productes dels paradistes del mercat, maridades amb vins de la denominació d’origen Alella. Hi haurà, també, música en directe i descomptes en alguns comerços del mercat.

L’edició de l’any passat de “Mercats amb D.O. Alella” al mercat de Montgat ja va ser un èxit, asseguren els organitzadors. S’hi van vendre 800 tiquets entre vins i tapes i van assistir-hi 500 persones. Aquest any, repeteixen l’experiència aquest 19 de maig. Hi participaran un total de 8 parades.

“Mercats amb DO Alella” és una iniciativa impulsada pel Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella, del qual Montgat fa més de dos anys que en forma part. El seu objectiu és dinamitzar els mercats municipals amb accions de promoció i lligar-los als valors de qualitat, proximitat i de pertinença geogràfica. El vi com a producte nogastrònomic propi de la dieta mediterrània, la vinya i l’activitat agrícola com a paisatge identitari, conformen els eixos vertebradors del programa.