Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Tast d’enguany vendrà els tiquets fora de la Plaça de la Vila

Un dels aspectes que més queixes havia aixecat els darrers anys al Tast Tiana, les cues per aconseguir tiquets per menjar o beure, quedarà resolt molt probablement en aquesta edició. Els tiquets de la fira gastronòmica ja no es vendran a l’estand de la Plaça de la Vila sinó a dos punts fora d’aquesta: un, molt a prop, al costat del Jardí Lola Anglada i l’altre al carrer Sant Francesc, tocant a Marquès de Monistrol.

Els darrers anys es feien llargues cues enmig de la Plaça de la Vila, especialment divendres i dissabte. L’Ajuntament va prometre posar fil a l’agulla a aquest tema i per això s’ha decidit posar en pràctica, de moment, aquesta nova mesura. Però què en pensen els tianencs i tianenques d’aquesta iniciativa?

La Montserrat creu que és una molt bona solució. Explica que ha anat al Tast Tiana des de que va començar, ara fa 10 anys, i troba que aquesta mesura evitarà que es formin les cues d’aquests últims anys:

 

L’Ana és del mateix parer. També ha patit les cues i troba una bona solució que s’evitin les aglomeracions separant-ho en dos llocs diferents:

 

Per a la Pepita, en canvi, no és tan important el lloc on es venguin els tiquets sinó la organització:

 

La Pepita explica que l’any passat no va poder aconseguir cap tiquet per culpa de les cues i la mala organització:

 

Un Tast mediàtic

Dos dels protagonistes d’aquesta Festa Major petita i del Tast seran ben mediàtics. Una, la pregonera: enguany serà la Fina Puigdevall, cap de cuina i propietària del restaurant Les Cols d’Olot, que entre altres premis ha rebut 2 estrelles Michelín.

Carpa del restaurant Les Cols. Foto: Isao Suzuki

A més, el mediàtic Nathan Minguell, 2n classificat al concurs Màster Xef de l’any passat serà també present al Tast d’engsny: dissabte 9 de juny, a les 12h, cuinarà un plat en directe (el que en diuen un “show cooking”) a Can Riera.

Nathan Minguell. Foto: RTVE

Can Riera també serà l’escenar on la cuinera i autora del blog “Love food” Ana Casanova farà 3 tallers de cuina, en 3 torns, per a nens i nenes.

La bloguera Ana Casanova. Foto: Love food

El Tret de sortida de tota la fira gastronòmica la donarà, com ve sent habitual els darrers anys, un passi de pel.lícula amb cinefòrum i sopar posterior. Tot plegat serà divendres 1 de juny, també a Can Riera, a partir de les 7 de la tarda.

Totes les novetats del Tast 2018 les podeu seguir, com l’any passat, des la xarxa social: Facebook, Twitter i el blog del Tast.