Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Club Patinatge Tiana, cap al Campionat d’Espanya de parelles de dansa

És la primera vegada que participaran com a duo al Campionat d’Espanya de parelles de dansa, però tenen clar que hi aniran per divertir-se i passar-s’ho bé. L’Ariadna Vega i l’Àger Campmajor, del Club Patinatge Tiana, aniran fins a Alhaurin de la Torre, Màlaga, després de la seva classificació al Campionat de Catalunya.

La competició es farà aquest divendres 18 i dissabte 19 de maig i participaran a la categoria de parelles de dansa cadet. Deixant de banda si guanyaran o no, l’Ariadna i l’Àger diuen que la seva prioritat és gaudir de l’experiència:

 

En total, ballaran 3 coreografies, dues obligatòries que dicta la Federació –un tango i un swing-, i una lliure, que poden escollir:

 

Ells mateixos expliquen quin és el procés de creació d’aquesta última coreografia, la lliure, des de que s’escull fins que es porta a competició:

 

L’Ariadna i l’Àger porten vuit anys patinant junts i això fa que es puguin compenetrar molt bé, expliquen. Coneixen les fortaleses de cada un i les exploten per millorar el número. La temporada que ve ja pujaran al juvenil. Esperen, però, tornar a repetir l’experiència del Campionat d’Espanya i, qui sap, arribar a l’Europeu.