Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Comença el segon trimestre de l’Aula d’Extensió Universitària TIMÓ

Comença un nou any i amb ell el segon trimestre de l’Aula d’Extensió Universitària TIMÓ. Del gener al març hi hauran tres noves xerrades a Tiana i tres més a Montgat, com sempre, tractant diferents temàtiques.

La primera xerrada es farà a Tiana aquest dijous 10 de gener, a dos quarts de set de la tarda. El convidat serà el llicenciat en Ciències Econòmiques i doctor en Administració d’Empreses Marcos Eguiguren, que parlarà sobre el Brexit:

 

Experts en psicologia, filologia, sociologia o economia passaran per la Sala Albéniz i per la Sala Pau Casals durant aquests tres mesos:

 

La Rosa, de l’AEU TIMÓ, recorda que es podrà trobar informació relacionada amb les temàtiques que es tractin a les xerrades en les Biblioteques de Can Baratau i Tirant lo Blanc:

 

A més a més, tot i que encara no té data fixa, ja se sap que la sortida d’aquest segon trimestre es farà a la Sagrada Família:

 

Com sempre, l’entrada per als socis és gratuïta i pels no socis de 5 euros. Les xerrades estan obertes a tots els públics.