Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Comença la Setmana de Prevenció de Residus a Tiana

Ja s’ha convertit en un clàssic: la Setmana Europea de Prevenció de Residus torna a Tiana. El tret de sortida el donarà aquest dissabte un taller de compostatge que tindrà dues parts: una primera teòrica, a les 10.30h, a la biblioteca Can Baratau, i una segona a les 12,30h als horts municipals, al costat de la petanca del poble.

Xavier Doñate, regidor de Medi Ambient de Tiana, adverteix que, malgrat que Tiana està al capdavant de Catalunya en reciclatge i reutilització, no es pot baixar la guàrdia i, per exemple,  cal seguir participant als actes de la Setmana de Prevenció:

 

El plat fort de les activitats per fer pedagogia del reciclatge arribarà aquest diumege: a les 10.30h començarà la Fira de Segona Mà que està a punt de complir una dècada. Serà, com sempre al parc dels Teletubbies.

fira segona mà

Abans, dissabte a les 17.30h, un taller a L’Escorxador adreçat a joves explicarà com fer el manteniment del programari (el software), amb l’objectiu d’ensenyar petits trucs per mantenir el sistema operatiu Windows en bones condicions i lluitar contra l’obsolescència programada. També s’hi parlarà de les bateries dels portàtils ,  de com reduir els programes d’inici i de com fer que les còpies de seguretat dels ordinadors ens durin el màxim de temps possible.