Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queixes veïnals pel mal estat del Camí de Baix d’Alella

Els veïns que fan servir el Camí de Baix d’Alella -que porta Can Roca, a Can Vilà i Can Gili i connecta amb La Virreina- estan cansats del seu mal estat. La Regidoria de Medi Ambient, en canvi, assegura que l’Ajuntament no hi té competència perquè és l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) qui n’ha de fer el manteniment però que, de tota manera, hi farà millores.

El Camí de Baix d’Alella és un camí de terra que es pot recórrer a peu, en bici o en moto però els veïns asseguren que cada cop s’hi pot transitar pitjor perquè els esbarzers, a molts punts, gairebé han tapat el pas.

Un d’aquests veïns, l’Eduard Alfaro, assegura que des de l’època de l’alcalde Escudé “pràcticament no s’hi ha fet cap millora”.

 

Alfaro pateix diàriament el mal estat del camí ja que viu a Can Vilà. Per això va presentar una instància a l’Ajuntament el juliol passat. Es queixa, però, que no n’ha rebut resposta. A la instància demanava que el consistori netegés i desbrocés el Camí de Baix d’Alella, des de Can Roca fins el terme municipal de Montgat.

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament, Xavier Doñate, diu que aquell és un entorn natural i que, per això, “és natural que hi hagi abundància de canyes i bardisses que són espècies invasores” que proliferen en llocs com aquell.

El regidor assegura que la neteja del tram esmentat del camí va a càrrec de l’Agència Catalana de l’Aigua però que, així i tot, l’Ajuntament posarà fil a l’agulla per millorar-hi l’accés:

 

Eduard Alfaro, per la seva banda, assegura que el tram que està pitjor del Camí de Baix d’Alella va de la cruïlla de Can Gili fins La Virreina. Es lamenta que cap dels dos camins del mig des de Tiana cap a aquest barri, és a dir, el Camí del Mig i el de Baix d’Alella, no estan en condicions del tot adequades:

 

Eduard Alfaro també que al Camí del Mig d’Alella s’hi va fer un esvoranc el 12 d’octubre, quan va ploure torrencialment, i encara no ha estat reparat malgrat el perill que, assegura, representa per vehicles i vianants.

IMG_20161118_084556