Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Comença la Setmana Solidària de l’Escola Tiziana

L’Escola Tiziana comença aquest dijous 16 de desembre la vuitena edició de la Setmana Solidària, una iniciativa que involucra a tot l’alumnat del centre, des de P3 fins a 6è. Cada etapa es centra en una activitat diferent.

En primer lloc, el cicle infantil realitza una recollida de productes d’higiene i de neteja. Ens ho expliquen dues alumnes de P5:

 

El Cicle Inicial, que inclou 1r i 2n de Primària, han preparat unes nadales per l’Escola Bressol Municipal i la residència d’avis. Ens ho explica l’alumnat de 2n:

 

El Cicle Mitjà, que el formen 3r i 4t de Primària, col·laboraran un any més amb l’organització sense ànim de lucre Laia Foundation. L’alumnat de 4t ens explica en què consisteix aquesta col·laboració:

 

5è i 6è fan dues activitats diferenciades. Els primers col·laboren amb Creu Roja Montgat-Tiana amb una campanya de recollida de joguines noves, tal com ens expliquen els seus alumnes:

 

Per últim, 6è col·labora amb la Marató de TV3 mitjançant una panera solidària. Aquest dijous 16 i divendres 17 de desembre estaran venent a la pista i a l’entrada de l’escola els tiquets de participació pel sorteig que es farà el dia 20:

 

Els tiquets tenen un preu de 2 euros.