Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

En Moi i l’Albert porten el seu nas vermell fins al Líban

En Moi i l’Albert van tornar a Tiana la setmana passada després d’una gira de 10 dies al Líban. Els dos col·laboren amb Pallassos Sense Fronteres i havien marxat el 30 de novembre a la regió de Saida, al sud del país, per portar el seu nas vermell a escoles, places, camps de refugiats i residències de gent gran:

 

Tal com apunta en Moi, era la primera sortida internacional que feien des de l’esclat de la pandèmia. L’Albert, però, explica que durant aquest temps no han estat aturats:

 

Tot i que han pogut viatjar, han hagut de seguir les mesures sanitàries que estan en vigor:

 

En Moi i l’Albert no van actuar sols, ja que durant la seva estada al Líban van formar equip amb dues pallasses libaneses, la Sabine i la Ghalya, que formen part de la companyia Clown Me In:

 

Expliquen que no és la primera vegada que viatjaven al Líban, ja hi van anar l’any 2012. De fet, per a ells té un significat molt especial, ja que durant aquella estada va sorgir MABSUTINS:

 

Entre una gira i l’altra han passat gairebé 10 anys. En Moi i l’Albert expliquen què és el què s’han trobat i quina és la situació actual del país:

 

L’Albert diu que estan molt contents perquè han pogut fer la gran majoria d’actuacions que tenien previstes. En una setmana en van arribar a fer 15:

 

Els dos acaben amb un agraïment a totes les persones que han fet possible aquest viatge: