Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Comencen els Casals de Setmana Santa

Aquest matí han començat els Casals de Setmana Santa. Des d’avui i fins dijous, els nens i nenes de Tiana i dels pobles veïns poden gaudir de les diferents propostes que hi ha al municipi. Si els agrada dibuixar, poden deixar anar el seu costat artístic amb la Bianca Batlle. Si, en canvi, els agraden els animals, poden aprendre equitació a l’Hípica de Tiana. Si el que els hi agrada és l’esport, poden jugar a futbol al Campus organitzat per Total Football Company.

A més a més, el Casal de Joves de Tiana també ha organitzat per aquesta Setmana Santa tres sortides per a nois i noies a partir de 12 anys. Aquesta tarda aniran a l’Stoker room scape de Badalona, demà dimarts al Salting també de Badalona i el dimecres a l’Skating Club de Barcelona.

Què es farà a cada Casal?

El Casal de la Bianca Batlle permetrà als infants conèixer Tiana a través de la pintura. La Bianca va explicar a La Local que portarà als nens i nenes a dibuixar llocs emblemàtics del poble:

 

Pel que fa al Casal de l’Hípica de Tiana, que és el primer cop que es fa, passaran quatre dies aprenent a controlar el cavall, pentinant-los, netejant-los i jugant amb ells. La Laia, una de les monitores i la que va donar la idea de fer aquest Casal, va explicar quines activitats farien:

 

El Campus de Total Football Company

Després de l’èxit del Campus de Nadal, el Christian Rueda i el David Moreno han tornat a apostar per Tiana per aquesta Setmana Santa. El David explica que el feedback que van rebre tant dels nens com dels pares va ser molt positiu:

 

El Campus està format per nens des dels 6 fins als 12 anys i es divideixen segons l’edat. El Marc és un dels jugadors més grans, juga al Cerdanyola del Vallès i ha vingut al Campus gràcies al Christian Rueda:

 

El Raul és un dels jugadors més petits, juga al Tiana i l’ha apuntat la seva mare:

 

El David diu que més del 50% dels nens que van anar al Campus de Nadal han repetit per Setmana Santa. Aquells que no han pogut venir, perquè han marxat de vacances, han fet córrer la veu entre els seus amics i gràcies al boca a boca s’han apuntat nous fitxatges:

 

Aquest dilluns els nois han rebut una visita: la del jugador de l’Espanyol Marc Navarro. Han tingut l’oportunitat d’escoltar el seu testimoni, fer-li preguntes, jugar un partit amb ell i emportar-se una samarreta o unes botes signades pel jugador de futbol.

L’objectiu de Total Football Company és fer aquest Campus durant els períodes de vacances, ja sigui Nadal, Setmana Santa o estiu, per tal que els nens puguin continuar jugant a futbol i mantenir el físic alhora que es diverteixen:

 

Per tant, el David diu que és molt probable que a l’estiu tornin a fer el Campus aquí a Tiana.